Френски сенатор е бил арестуван по подозрение, че е упоил член

...
Френски сенатор е бил арестуван по подозрение, че е упоил член
Коментари Харесай

Френски сенатор упоил депутат, за да го изнасили

Френски сенатор е бил арестуван по съмнение, че е упоил член на Народното събрание с цел изнасилване. 66-годишният Жоел Герийо, дясноцентристки политик от партията Les Indépendants, е бил задържан тази седмица в дома си в Париж, който е бил претърсен дружно с офиса му, съобщи Нова тв.

От френската прокуратура оповестиха за Агенция Франс Прес, че Герийо, сенатор от Лоар-Атлантик, е бил разпитан за " използване върху лице, без негово познание, на вещество, което може да промени разсъдъка му или контрола върху дейностите му, с цел да извърши обезчестяване или полово посягане ". Предполагаемият случай е станал на 14 ноември.

Обвиниха Джейсън Деруло в полово принуждение (ВИДЕО)

Жената, подала жалбата в полицията, е член на долната камара на Народното събрание - Националното заседание. В известието не се загатва нейното име, а прокуратурата не е дала никаква информация за нея.

Твърди се, че дамата се е разболяла, откакто е пила от чаша в дома на Герийо. Тя не е във връзка със сенатора. Прокурорите обявиха, че медицинските проучвания на дамата са посочили съществуване на екстази. При претърсването на дома на сенатора е намерено екстази. Герийо, банкер, е определен за член на Сената през 2011 година и е заместник-председател на Комисията по външни работи, защита и въоръжени сили.

Адвокатът му Реми-Пиер Драй съобщи: " Ние сме доста надалеч от непристойното пояснение, което може да бъде изведено от първите медийни публикации ". Драй изрази гнева си, че детайли от следствието са се появили във френските медии, и съобщи, че няма да даде " никаква информация " по случая " от почитание " към клиента си и към дамата, подала жалбата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР